PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Orjinal Windows Doğrulama Aracı Patch

TurkisH
10-19-2006, 12:23 PM
Biliyorsunuz Microsoft artık korsan Windows kullananlara güncelleme yaptırmıyor.Windows Update sitesine gittiğinizde sizden Windows Orjinal Ürün Doğrulaması yapılmasını istiyor ve eğer korsan Windows kullanıyorsanız bu doğrulamadan geçemiyorsunuz ve güncellemeleri yapamıyorsunuz.
Tabi bunu kırmışlar Aşağıdaki patch ile bu engeli aşıp güncellemelerinizi rahatça yapabiliyorsunuz.Bir yerde gördüm buraya yazayım dedim.
Önce Windows Update sitesine gidip sadece 1 kere doğrulamadan geçmeniz gerekiyor.Ondan sonra bu patch'i çalıştırıp Patch tuşuna basıyorsunuz.Bundan sonra artık böyle bir engel kalmayacak. Windows Update sitesine gidip güncellemelerinizi yapın.Ben denedim çok güzel çalıştı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

calipso
11-11-2006, 02:03 AM
mrb blade ben birtürlü indiremedim site vermiyoo 5 second diyoo aynen böyle kalıyoo
Lycos Tripod Website Building
You are trying to download this file from a member page hosted on Lycos Tripod UK for free:

To access this file, you need to visit the member page first:
(you will be redirected in 5 seconds)

anlıcannn ne yapabilirim sen indirebilirsen ban abir atarsan sevinirimm simdiden tesekkürlerr

aloneking_16
11-12-2006, 07:25 PM
arkadaşım bunlara gerenk yok bana mail yoluyla ulaşın size programı göndereyim çok kolay kurulması 15 sn bile almıyo sonra windowsuuz orjinal oluyo üstelik sisteme hiç bi zararı yok deneyin memnun kalacksınız

Labradorr
11-12-2006, 10:15 PM
Güzel paylaşım kanka...

calipso
11-16-2006, 01:09 AM
wallahh güzell paylasımda bu paylasımdan bide faydalanabilseydikk mükemmmel olucaktıı amaa ben halaa sorunuma bi çözüm bulamadımm sitedekii arkadaslarr belkii kızacakk ban ama dogruu su patchıı bana bi mail yoluyla atsanaızda sizde kurtulun bendeee şimdiden tesekkürlerr arkadasta mail verdii ama oda tamam falan dedii öyle kaldıı anlıcanızz.......??????????

calipso
11-16-2006, 01:10 AM