Tam Sürüm Bilgini Göster : arkadaşlar ben forumdan ayrılıyorum!!!
MeRvE
08-21-2006, 03:54 PM
arkadaşlar artık ben foruma girmicem.bazı nedenlerden dolayı forumu bırakmam gerkiyodu şimdiye kısmetmiş.forumu bırakmamda kimsenin bi isteği yok.tamamen kendi arzum.zaten isteselerde çıkmam :D ama gerçekten artık forumu hayatımdan çıkarmam gerekiyo.admin ağbilerim :) dilerseniz bütün konularımı ve üyeliğimi silebilirsiniz.artık bundan sonra beni ilgilendirmez.kendinize iyi bakın...
merve...
ThEgoRgoN
08-21-2006, 04:00 PM
aaa jnm üzüldüm ya bu forumda baya emeğin war nesse kendine ii bak...
Oriental*Melek
08-21-2006, 08:45 PM
mervecim cnm benim seni özliceeez.. sadece ben böyle düyünmüyorum bu kesin.... deniz hakli bu forumda cok emegin var bastan beri burdasin... ama sende haklisin... umarim biz arada sirada bi görüsürüz... Öpüyorum seni gülüüüm :)
YuSuf_DoGan
08-21-2006, 09:08 PM
Emeklerin için çok teşekürler. en başından beri yanımızdaydın bizim için çok kıymetli bir üyesin. Hakkını helal et
DaRBé
08-21-2006, 11:02 PM
emeklerin sayılamıycak kadar cok keske gitmeseydin ama seninde bir hayatın var :-(
MeRvE
08-22-2006, 02:39 PM
ya arkadalar bende gitmk istemiodum ama artık seneye bu foruımdamı başka biforumdamı buluşuruz inşallah.ben arada bi girerim ama anasayfaya göz atıp çıkarım artık paylaşm faln yapamam.ilginiz için çok sğolun.
Telif Hakları vBulletin v3.7.2 © 2000-2008
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.