PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Büyük Gün

buse
08-18-2006, 08:55 AM
Büyük gün [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]çe'nin yeni transferi Lugano'nun, son anda büyük bir aksilik olmazsa bugün 17.00’de Atatürk Havalimanı’nda olacağı bildirildi. 18.08.2006“Türkiye’nin en büyük kulübüne gidiyorum” mesajını yollayan yıldız, Fenerbahçe’ye övgüler yağdırdı

2-2 şampiyonluğa yetmedi
Libertadores Kupası’nda Sao Paulo forması altında mücadele eden Fenerbahçe’nin yeni transferi Lugano, nihayet bu akşam geliyor. İlk maçı evinde 2-1 kaybeden Sao Paulo, rövanşta 2-2’lik skor sonrasında şampiyonluğu kaçırırken, Uruguaylı futbolcu ise ellerinden geleni yaptıklarını ama bunun yeterli olmadığını söyledi. Eski ekibine veda eden yıldız futbolcu, Sarı Kanaryalara ise övgüler yağdırdı. “Fenerbahçe ile 1 ay önce sözleşme imzalamıştım ve aklımdan bir an bile bu ülkeye gitmeme gibi bir düşünce geçmedi” diyen Lugano, şunları söyledi:

Bugüne kadar neden sustu
“Transferim konusunda şu ana kadar net bir açıklama yapmamamın tek nedeni, eski takımım Sao Paulo’nun halen formasını giymemden kaynaklandı. Takımım bir final maçına hazırlanırken benim Fenerbahçe ile ilgili sorulara cevap vermem, eski takımıma saygısızlık olurdu. Ben Fenerbahçe Kulübü ile haftalar öncesinden söz kesmiştim ve kendilerine ‘Sao Paulo bu kupada nereye kadar giderse, ben de oraya kadar kendileriyle birlikte olacağım’ cevabını vermiştim. Fenerbahçe yöneticileri de bu kararıma anlayış gösterdi. Olayın özeti budur.”

‘Süper hoca, süper takım’
“Türkiye’nin en büyük kulübüne gidiyorum. Sarı-Lacivertli formayı giyeceğim için çok mutluyum. Yeni takımımın başarısı için elimden geleni ortaya koyacağım. Fenerbahçe’ye Sao Paulo forması altında Güney Amerika’nın en büyük kupasını kaldırarak gitmeyi arzulardım, ancak bu gerçekleşmedi. Tek üzündüm bu. Yeni yuvamda yabancılık çekeceğimi de düşünmüyorum. Bunun nedeni ise, takımın başında Güney Amerika’nın en önemli teknik direktörlerinden birinin olmasıdır. Ayrıca çok kaliteli futbolcularla yan yana oynayacağım.”

alıntı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

Dj-ELa_Gozlu
03-29-2007, 03:14 AM
Paylaşım için sağol eline sağlık