$eRKaN
08-08-2006, 11:49 PM
Malum ÖSS derdinden yeni kurtulduk bir rahatlama ve dinlenme evresinden geçelim derken çok geçmeden öncü deprem olan puanlar sonra da asıl deprem olan tercih dönemleri başladı.
Millet tercihini nasıl yapacağını düşünedursun benim müthiş ailem buna çözüm buldu :D
Tercih robotu
Kendi tercihini ailen yapsın mantığıyla hareket eden ailede tercih kılavuzu bir benim elime geçmedi.
"Annem bile bana oğlum bak senin için hep 6 da kalktım bir de hatayı yaz benim için" moduna girerken ben
"Anne form şuan babamda" demeyi istemezdim herhalde.
Lakin demek zorunda kalıyorum.Hal hatır için
Bak baba denizli de güzel 5. sıraya onu yazalım diyen bir kardeşimde var.
Babamda maşallah sekreter gibi 3 saat dinlenmeden 5 kağıt değiştirerek büyük bir performans ortaya koydu.Bu sadece bir günlük performansı.
Babam bunu ilginç bulmuş olduğundan olsa gereq yei bir hobi buldu.
Boş zamanlarında eline bir tercih kılavuzu bir de formunu verin bırakın o kendi kendine tercih yapsın :)
Siz de deneyin farkı görün.
Benim tercih robotum var ya sizin?
:_rolleyes_:
Millet tercihini nasıl yapacağını düşünedursun benim müthiş ailem buna çözüm buldu :D
Tercih robotu
Kendi tercihini ailen yapsın mantığıyla hareket eden ailede tercih kılavuzu bir benim elime geçmedi.
"Annem bile bana oğlum bak senin için hep 6 da kalktım bir de hatayı yaz benim için" moduna girerken ben
"Anne form şuan babamda" demeyi istemezdim herhalde.
Lakin demek zorunda kalıyorum.Hal hatır için
Bak baba denizli de güzel 5. sıraya onu yazalım diyen bir kardeşimde var.
Babamda maşallah sekreter gibi 3 saat dinlenmeden 5 kağıt değiştirerek büyük bir performans ortaya koydu.Bu sadece bir günlük performansı.
Babam bunu ilginç bulmuş olduğundan olsa gereq yei bir hobi buldu.
Boş zamanlarında eline bir tercih kılavuzu bir de formunu verin bırakın o kendi kendine tercih yapsın :)
Siz de deneyin farkı görün.
Benim tercih robotum var ya sizin?
:_rolleyes_: