PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Fatih Terim Bitir artık duygusallığı

YuSuf_DoGan
08-06-2006, 10:02 PM
Dün akşamki maçta Fatih terimi Tribünde görünce içimde bir umut belirdi.Acaba Fatih hocam duygusallığından vaz geçip tüm takımlara ve oyuncularına eşit mi bakıcak artık diye.Sahada harika bir tuncay süper bir serkan mükkemmel bir MEHMET AURELLIO vardı.Can,Önder,Semih,Tümer,M.Yozgatlı ve sonradan giren Uğur ile Murat çok iiydiler.Fatih hoca da maç boyunca bunları çıplak gözle gördü ve Milli Takımımızın yaklaşan grup maçlarında umutlandı sanırım.bu takım böyle oynamaya devam ederse ilk 11 den en az 7 kişi 18 dede 9-10 fenerbahçeli futbolcu görmemiz gerekir derim.Bide federasyon Takımlarla uğraşacağına Önder gibi bir cevheri ülkemize kazandırmak için tam seferberlik ilan etse muhteşem olacak.Yeniden dünya bizleri konuşacak.

Saygılarımla...

emretek
10-06-2006, 10:35 PM
sen fenerlisin galiba biz aynı F5 ten mi bahsediyoruz bilmmiyorum ama bu duygusallık değil sadece mantık kadrodaki oyuncular geçici perfo. düşüklüğü yaşıyabilir ama hepsi ne yakınında avrupa tecrünbesi var f5 te eksik olan bu GS avrupa takımı diye birazda bu GS li oyunculara çekemezlik bide şu federasyona gelelim arkadaşım ben levent bıçakcı kadar kukla bi başkan daha görmedim adam kendi azıyla dedi ya hakemlerf5 aleyhine hata yaptı bişey yapamadık diye bide fed. seçime gitti fed. deki kadro olduğu gibi FB yönetimine ayıptır bu kadar olmaz. ayrıca ersun yanal döneminde F5 lileri milli takıma topladığında ne olduğunu gördük ş.saraçoğlunda ''SÜPER'' f5 liler yüzünden 3 yedi sahaya gömdüler bizi artık aşın bunları hazmedin GS daha iyi sini yapana kadar en iyisi...

Copyright©
11-28-2006, 10:19 PM
arkadaşlar tamam relaxxx!:D

ORIGINAL
12-26-2006, 11:34 AM
relax (sakin) paylaşım icn teşk.

ALBaTRoS
02-10-2007, 03:59 PM
paylaşım için teşekkürler