PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Hayvan Gibiydik!!!

king_fb
03-26-2007, 01:33 PM
Gazeteci Mihalis Mihialides, "Türkler bizi alkışladı biz ise onlara kötü davrandık. Bu kadar hayvan olduğumuzu bilmiyordum" dedi.

Hayvan gibiydik

Televizyona yorum yapan Mihialides: Türkler alkışladı, biz ise nasıl davrandık. Bu kadar hayvan olduğumuzu bilmiyordum!.

Türk Milli Takımı Atina'da tarihi bir sonuca imza atarken, Yunanistan'da maçla ilgili çarpıcı yorumlar yapıldı. Yunan gazeteci Mihalis Mihailides, televizyon kameralarına konuşurken, "Türkler bizi alkışladı. Biz ise onlara kötü davrandık. Bu kadar hayvan olduğumuzu bilmiyordum! Halk olarak utanmamız lazım" diyerek
ilginç tespitlerde bulundu.

YUNAN HUZUREVİ!
Maçı naklen yayınlayan MEGA TV kanalının iki spikeri Türkiye'ye karşılaşma sonunda övgüler yağdırdı: "Bravo Türklere. Çok iyi oynadılar ve haklı olarak kazandılar". Çalışma Bakanı Yardımcısı Gerasimos Yakumatos ise, milli takımlarını huzurevine benzetti. Yakumatos, "Rehhagel'e boşuna para veriyoruz" diye konuştu.

DELİKANLI TÜRKLER
Yunan yazılı basını da milli takımlarını eleştiri yağmuruna tuttu. Maçı "milli rezillik" olarak değerlendiren basın, Yunanlı millilerin sergiledikleri oyunun "utanç verici" olduğunu, Türk Milli Takımı'nın ise delikanlıca istediğini ele geçirerek gücünü gösterdiğini ve haklı bir galibiyete imza attığını yazmaktan geri kalmadı.

BİZE ŞAMAR ATTILAR
İnternet sitelerinde de milli maçla ilgili geniş yorumlar yer aldı. Yunan ekibinin, Rehhagel'in göreve geldiğinden bu yana geçen 6 yıl süresince en ağır yenilgisini aldığı vurgulanan haberlerde, Türk takımının "elemelerin favorisi" konumuna geldiği, Yunan takımına adeta "şamar attığı" kaydedildi.
Stelyo BERBERAKİS