PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Pierre hasret giderdi![/

Oriental*Melek
07-13-2006, 08:44 PM
Pierre hasret giderdi!
F.Bahçe'nin Telstar'ı 7-0 yendiği maçı izleyen Pierre Van Hooijdonk eski arkadaşlarını görmeye geldiğini söyledi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]
Fenerbahçe, Hollanda kampındaki ilk hazırlık maçında Telstar'ı 7 - 0 yendiği maçını, Sarı Kanarya'nın eski futbocusu Pierre Van Hooijdonk da izledi. Karşılaşmayı eski takım arkadaşları ile birlikte takip eden Hooijdonk, Alex ile de bir süre sohbet etti. Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yıldız futbolcu, maçtan çok eski arkadaşlarını görmeye geldiğini söyledi.
Fırsat bulduğu sürece Fenerbahçe'nin maçlarını izleyeceğini belirten Van Hooijdonk, "Fenerbehçe'yi değerlendirmek istemiyorum. Ancak, herhangi bir şekilde şansım olur veya vakit yaratabilirsem, Fenerbahçe nerede olursa olsun maçına gidip izlerim" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zico'ye de değinen Hollandalı futbolcu, "Umuyorum 100. yılda Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda emeği geçecek bir hoca olacak" diye konuştu.

Hooijdonk, Fenerbahçe'den ayrılırken sarfettiği "Fenerbahçe'de teknik direktör olarak görev almak isterim" sözlerinin hala geçerli olduğunu vurguladı.

Pierre Van Hooijdonk, geçen seneden yaşanan hayal kırıklığını çok çabuk bir şekilde unutması gerektiğinin altını çizerek, "Bu sezon, geçen seneden yapılan hataları yapmayıp, başarılı olmalarını temenni ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Bu arada, karşılaşma sırasında bir grup Çarşı grubu mensubu Beşiktaşlı taraftar, Tümer lehine pankart açtı. Genç Fenerbahçeliler grubu taraftarların buna tepki göstermesi sonucu, kısa süreli bir olay yaşanırken, polisin müdahelesiyle tartışma büyümeden önlendi.

Kaynak: DHA