Tam Sürüm Bilgini Göster : yasadıgınız en kotu anınız???
canconti
07-13-2006, 02:13 PM
bn 3 yada 4 sene once anneme sinirlenip elimi 1-1.5 metrelik cama geçirmiştim...
buzlu cama...
ondan sonra bileğimde 2 yer kesildi...
bn damarıma cam gelmiş düşüncesiyle elimi kesecekler dedim...
ama neyseki damara gelmedi...
damarın sağına ve soluna geldi...
cok sukur...
hayatımda yasadıgım en kotu anılardan biri...
seeLeen
07-13-2006, 08:35 PM
ya bende gece su içmee kalkmstm başım döndü bayıldım başımı buzdolabının demirine wurmuşum yarım saat baygın kalmışım ayıldıımda her yer kandı kaşımda açılmıştı gecenin 1 vakti kaşıma 5 dikiş attılar . En acı verici anım oldu ..:::::
Legolas
07-13-2006, 08:44 PM
yaşadığım en kötü anım......
Bilmem ki nedir geçmişten ders alırım kötü diyee yorumlamam vardır bi hikmeti derim....
Loccumcu13
07-13-2006, 10:22 PM
bir defasında ablam(akrabam ama abla derim kendisine) bana küstü cok üzüldüm bir defasındada cok sevdigim bir insan beni cokkk üzdü
ve son defasındada cok sevdigim biri yalan soluyorsun dedi en cok da bu koymuştu
Legolas
07-14-2006, 12:27 AM
dostum ne kadar arkadaş canlısı bi çocuksun ha bire birilerini sevmişsin seni kırmışlar...
SEN BİRİLERİNİ SEVMEYİ KOLAY BULMUŞSUN HABİRE SEVMİŞSİN......
BİRİLERİDİ KIRMAYI KOLAY BULMUŞ HA BİRE KIRMIŞ....
yaw ben tembelim herhalde zor seviyorum kardeş seveseve bitirememiş
Oriental*Melek
07-14-2006, 12:37 AM
bende zor seviyorum anam... dur ben hic sevmiyorum sevemiyorum.....
konuyla ilgili degilsi ama neyse
AraGorN
07-14-2006, 03:35 PM
en kötü anım okula gitmek oldu
tam 13 yol surdu
ama sonunda bitti..
canconti
07-15-2006, 12:38 PM
arkadaslar bolume cok guzel seyler yazmıssınız...
paylasımınlarınız icin cok ama cok tsk ederim...
cicim15
12-06-2006, 06:41 PM
canconti ikimizinkide aynı şey bn 3-4ay önce anama sinirlendim ve odamın kapısına bi gecirdim ama ne geçirme cam oldugu gibi asaga indi bn çıgırıorum ay çok kötüydüüüü
sezin_18
12-06-2006, 08:55 PM
ewt ben lise son sınıfta yane geçen sene kazaren:D iki bileğimi birden kestim kimse inanmadı haznedar hastanesinde diktirdim:D doktor kenan İmirzalıoğlu hayranı çıktı adam bi yandan dikiyo bi yandan ne adam kenan süper adam dio walla çok güldükk sonra bide polisler geldii intihar wakası sanmışlar:D neyse aradan sıvıştıkk öle işte 50-60 tane msj geldi bu olaydan sonra hepsi 'salak intihar etcek zamanımı buldun' _'gerizekalı bana nie haber wermedin':D şeklinde msjlar aldım hayli trajikomikti yaaa
tugce_14
12-07-2006, 06:41 PM
benim en kötü anım bundan bi kaç ay önce oldu yani geçtiğimiz yaz ben hiç bişeyden habersiz eve geliyodum arkadaşımdan abim dediki sen biriyle çıkıyomuşsun demezmi ben şok oldum ağlaya ağlaya teyzeme gittim korkudan eve gidemedim allah tan herkes bana inandı :D ve tabi dolayısıyla ayrıldıkkkkk :(
Her Anim....................
Telif Hakları vBulletin v3.7.2 © 2000-2008
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.