PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : !!!!! YaLaNCı SeVDaMa !!!!!

NeFReT26
02-10-2007, 09:31 PM
Ne kolaymış dostum diyebilmek.Dostum,sevgilim deyip te sevgi cümlelerini ortalığa bolca saçıp savurmak ne kolaymış.Yeminler yuvarlamak,geleceğe dair hayaller paylaşmak ne kolaymış.Yalan sevdalara ne kolaymış sözüm ona sevmek !Yalancı olmak ne kolaymış sana !...

Yalanlara ağlama yaşını çoktan geçti bu yürek.Gözyaşlarımı züncirlere vurdum,bir tekini bile ardından dökmemeye yeminler ettim de bir tek cümlen aklıma takılı kaldı ,ona ağlıyor hala gizli gizli yüreğim."Biz artık bir bütünüz gülüm "demiştin bana.Sen ya da Ben sözü bu yüzden birer yarımı işaret ediyorlardı.Peki sen gittin söyle bana şimdi ;geriye ne kaldı ?....

Haklısın belki gitmek çok kolaydı sence.Ortada bir sevgi gerçeği yokken gitmek çok kolaydı.Ama gel gör ki yalanlarına yem ettiğin sevdaya öyle inanmıştı ki bu can ,gidişini yine bir afet saydı...

Sustum gidişine.Sustum belki tüm sevdalara.Yedeği yok ki bu yüreğin.Böyle paramparça edilip gidince söküp yerinden yenisini takamıyorum işte...

Sen yoluna devam et şimdi.Oyunlarına devam et.Başkalarına "gülüm" de.Başka başka sevgililere "Biz bütünüz,Sen_ Ben yok artık" de.Kimin umurunda.Bendeki seni,diğer yarımı al git ,durma.Bir oyunmuş oynadığımız,bilememiş,gerçek sanmış yüreğim.Ben bu oyundaki rolüne yanarım yüreğimin...

MSTF_YILDIZI
02-11-2007, 08:03 PM
paylasımın için ellerine sağlık

@ŁŤ@íR™
02-13-2007, 08:20 AM
ellerine sağlık !

Th3_M3hm3t
02-23-2007, 03:17 AM
güzel paylaşımın için sağol eline sağlık.

BaRıŞ
02-23-2007, 04:03 PM
paylaşımın için saol