Tam Sürüm Bilgini Göster : yardim!!!!!!
~~~>ViRuS14<~~~
07-05-2006, 07:45 PM
gun once idi.gece kanal 1 de mac seyrediodum.televizyonun saatini ayarlayip uyumustum.gece 3 gibi uyandim.ama hicbiryerimi kipirdatamiyorduum.sanki felc olmus gibiydim.bagiriyordum ama sesim cikmiyordu.sonra birden tv acildi.acilan kanali cok ii hatirlamiom ama tgrt idi galiba.tv de birkac hoca dua okuyolardi.ama ben hala bagirmaya calisiodum.sonra aklima FT de acilan anne senmisin basligi geldi.icimden bildigim tum dualari okudum.sonra herhalde uyuya kalmisim.sabah kalktigimda hicbirseyim yoktu.olanlari annemgile anlattim ama onlarda birsey bulamadilar.acaba bu ne olabilir lutfen yardim edin
canconti
07-06-2006, 03:14 PM
cok tanidigimin basina geldi...
bnce kabus gibi biseydir...
gecmis olsun...
$éBO M@NY@GI
11-05-2006, 01:54 PM
hayır karabasan seninki öle bişey olduğunda besmele çek ve bildiğin tüm duaları oku geçmiş olsun
$éBO M@NY@GI
11-05-2006, 01:55 PM
gun once idi.gece kanal 1 de mac seyrediodum.televizyonun saatini ayarlayip uyumustum.gece 3 gibi uyandim.ama hicbiryerimi kipirdatamiyorduum.sanki felc olmus gibiydim.bagiriyordum ama sesim cikmiyordu.sonra birden tv acildi.acilan kanali cok ii hatirlamiom ama tgrt idi galiba.tv de birkac hoca dua okuyolardi.ama ben hala bagirmaya calisiodum.sonra aklima FT de acilan anne senmisin basligi geldi.icimden bildigim tum dualari okudum.sonra herhalde uyuya kalmisim.sabah kalktigimda hicbirseyim yoktu.olanlari annemgile anlattim ama onlarda birsey bulamadilar.acaba bu ne olabilir lutfen yardim edin
karabasan dikkatli ol
$éBO M@NY@GI
11-05-2006, 01:55 PM
karabasan dikkatli ol
Pc_KoPat
11-21-2006, 11:49 PM
banada bıkere oldu ne oldugunu bılmıyorum ama sesı cıkmıyo ınsanın sadece 1 kere oldu ama cok kotu bır durum
Telif Hakları vBulletin v3.7.2 © 2000-2008
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.