KuRaNYi
01-14-2007, 06:54 PM
Arkadaşlar sandisk'in bu seri mp3 playerları henüz fazla bilinmiyor. Kullanıcılar ürünleri hakkında bilgilerini, deneyimlerini burada toplarlarsa daha verimli olabileceğini düşünüyorum. Ben de bu ürünü (e260-4gb olan) almaya karar verdim ve aralıkta amerikadan getirtmeyi düşünüyorum. Ürün kaliteli olabilir veya olmayabilir, her türlü önyargıları ortadan kaldırmak için kullanan arkadaşlar buraya yazsınlar. Bazı arkadaşlar ''bu konu daha öne tartışıldı'' ifadelerine başvurabilirler fakat amacım kullanıcıları 'tek başlık' altında toplamak. Anlayışlı davranırsanız çok sevinirim.
Genel olarak e 200 serisi 4 farklı üründen oluşuyor:
sandisk sansa e250 - 2GB
sandisk sansa e260 - 4GB
sandisk sansa e270 - 6GB
sandisk sansa e280 - 8GB
Türkiye'de teknosa gibi firmalarda ürünü bulabiliyoruz. Türkiye'ye gelen ürünlerde radyo yok ve ses seviyesi kısıtlanmış olarak geliyor. Bunu da firmware'ler sayesinde aşabiliyoruz.
Li-ion pil ile 20 saat pil ömrü sağlıyor
video ve fotoğraf gösterebiliyor
değiştirilebilir pil
Dahili MicroSD slotuyla yükseltilebilir hafıza özelliği
SanDisk TrustedFlash ve Gruvi hafıza kartları desteği
flash bellek olarak kullanılabilir
ses kayıt (bu konuda birçok arkadaşla konuştuk. 4-5 metreden ses kayıt yapabiliyor, etrafınızda ses olduğu durumlarda ses boğulabiliyor ki bu mp3 çalardan bekleneni karşılar diye düşünüyorum.WAV. formatta kayıt yapıyor.)
1.8 inch TFT ekran
Güçlü Sıvımetal kasası darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklı
USB 2.0 bağlantı kablosu ile aktarım yapılıyor
73 gr.
Genel olarak e 200 serisi 4 farklı üründen oluşuyor:
sandisk sansa e250 - 2GB
sandisk sansa e260 - 4GB
sandisk sansa e270 - 6GB
sandisk sansa e280 - 8GB
Türkiye'de teknosa gibi firmalarda ürünü bulabiliyoruz. Türkiye'ye gelen ürünlerde radyo yok ve ses seviyesi kısıtlanmış olarak geliyor. Bunu da firmware'ler sayesinde aşabiliyoruz.
Li-ion pil ile 20 saat pil ömrü sağlıyor
video ve fotoğraf gösterebiliyor
değiştirilebilir pil
Dahili MicroSD slotuyla yükseltilebilir hafıza özelliği
SanDisk TrustedFlash ve Gruvi hafıza kartları desteği
flash bellek olarak kullanılabilir
ses kayıt (bu konuda birçok arkadaşla konuştuk. 4-5 metreden ses kayıt yapabiliyor, etrafınızda ses olduğu durumlarda ses boğulabiliyor ki bu mp3 çalardan bekleneni karşılar diye düşünüyorum.WAV. formatta kayıt yapıyor.)
1.8 inch TFT ekran
Güçlü Sıvımetal kasası darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklı
USB 2.0 bağlantı kablosu ile aktarım yapılıyor
73 gr.