NeFReT26
01-06-2007, 05:51 PM
saat Gece 12 Ve Ben Senİ Neden SevdİĞİmİ DÜŞÜnÜyorum.yerİ Gelİyor GÜlÜyorum ÇoĞu Zaman Aci Çekİyorum Ama Ben Neden SevdİmÇÜnkÜ Tek Tarafli Olmasina Rahmen Benİm Sevgİmİ Anlamani.benİm Kirilgan OlduĞumu BİldİĞİn İÇİn DÜŞÜnerek KonuŞmani.en Önemlİsİ Sevgİme Saygi GÖstermenİ.sana Olan Çabalarimi AnlayiŞla KarŞilamani ÇoĞu Zaman Senİ İnternette Bİle Kiskanmama Ses Çikarmamani,doĞru Ve Lafi Dolandirmadan Ve De Benİ Kirmadan Nasil Benle KonuŞurum Çabalarini Ve GÜzellİĞİnİ Ve Bİr Kafede Onca İnsanin İÇİnde Bİle Kalk YÜrÜ Gİdelİm Adam Kazikliyolar Dİyebİlecek Kadar HarbİlİĞİnİ AÇiksÖzlÜlÜĞÜnÜ ,kizdiĞin Zaman Tepkİnİ AÇik Bİr Şekİlde Ve Hemen Dİle Getİrecek Kadar Cesaretİnİ,aĞladiĞimda Bana Sarilip Tesellİ Edecek Kadar İÇtenlİĞİnİ Ve Yufka YÜreklİlİĞİnİ,ufak Bİr Hedİye VerdİĞİm Zaman Bİle HafİfÇe BaŞini Öne EĞerek, YÜzÜn Kizaracak Kadar MahÇubİyetİnİ.aİlenle Arani AÇacaĞini Bİle Bİle Buraya Gelerek Bana Anİden Tatli SÜprİzler Yapmani,beraber Caddeden KarŞiya GeÇerken Bİle Olsa Elİnİ Tutmayi,(lunaparkta Mİdemİn DiŞariya Çikmasini),senİ Parkta BekledİĞİm GÜn Otogarda Telefonda Beraber AĞlamamizi,her GÜn Saatlerce FotoĞraflarina Bakip Sezen Aksu Dİnleyerek AĞlamayi Ve BaŞaramasamda YokluĞuna AliŞmaya ÇaliŞmayi,fotoĞraflarini BaŞucuma Asmayi Hastanede ÇaliŞirken,ÖĞle YemeĞİ Yerken Şİmdİ Ne Yapiyordur Nasildir Dİye Senİ DÜŞÜnmeyİ,sana GeleceĞİm GÜn Uyku Tutmayip Gece Yarisi 2 BuÇukta Otogara KoŞmayi.İnternete Gelİp YÜzÜnÜ GÖremedİĞİmde Bİle AĞlamayi.bazen Ufak AnlaŞmazliklarimizi,gece Yarisi Uyanip Şİmdİ YaptiĞim Gİbİ Pc BaŞina GeÇmeyİ,geleceĞe Daİr Senİnle İlgİlİ Planlar Yapmayi,aİlene KarŞi DuyduĞum Korkuya Rahmen Oralara Kadar Gelİp Senİ Gİzlİcede Olsa GÖrme İsteĞİmİ,sana KarŞi Duygularimi AÇikÇa İfade Edebİlmeme İzİn Vermenİ,ve Sana Daİr HerŞeyİ Umudu ,umutsuzluĞu HÜznÜ Sevİncİ Senle İlgİlİ HerŞeyİ .ÇÜnkÜ Senİ Sevİyorum