PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : [Resimli Anlatım]Oyun Rİplemek ( .rar lı hale getirmek sıkıştırmak vs. )

@ŁŤ@íR™
12-28-2006, 09:06 PM
Oyun riplemek teknik olarak bir oyunun (fiziksel manada) içeriğini değiştirmektir. Biz burada bunu yapacağız.
Oyunun boyutunu küçültmek için UHARC ile sıkıştırma yapmayacağız!

örnek kurulum paketi hazırlayacağım oyun Black&White. Önce bu oyunu cd den bilgisayara kuruyorum. Daha sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.] ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]) sitesinden ya da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.] ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]) sitesinden bu oyun için nocd crack buluyorum. Bulduğum crackları uygula***** oyunu PC den çalışır hale getiriyorum.
Daha sonra netteki herhangi bir siteden bu oyun için bir türkçe yama buluyorum. Bu yamayı da oyuna uyguluyorum ve sonuçta elimde cracklenmiş, türkçe bir black&white oyunu oluyor.

Şimdi bize gereken program bir kurulum programı. Ben burada "install creator" programını kullanıyorum. Kullandığım sürüm türkçeleştirlmiş versiyon olduğundan işleri daha da kolaylaştırıyor.

Bu oyunda gerekmiyor ama isterseniz oyunun masaüstü simgesi için değişik bir ikon kullanmak isterseniz önceden internetten uygun bir ikon dosyası (.ico ile biten ve genellikle 16*16 ya da 32*32 ebatlarında olan bir resim dosyası türü) bulun. Ve bunu oyunun kurulum klasör içine atın.

Ayrıca kurulum sırasında ekrana gelecek arayüz için uygun bir arayüz kullanmak isterseniz internetten oyununuz ile ilgili bir screenshot ve ya wallpaper de önceden hazırlayın. Kulanacağınız bu resimi de bmp olarak kurulum klasörü içine atın. Oyun wallpaperleri için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.] ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]) sitesine bakılabilir.
Kurulum paketi yapmadan önce son bir kez daha oyunun çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Hatta mümkünse bu kontrolü birden fazla bilgisayarda (ya da kendi bilgisayarınızdaki diğer bölümlerde) deneyin. Mesela oyunu C: ye cd den kurup crack ve yama yaptıysanız daha sonra bu haliyle d: ye kopyalayıp kopyaladığınız bu klasörden çalıştırmayı deneyin. Sorun yoksa oyunu paketleyelim:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

2----

Oyunu nete yüklemek istersek önce winrar ile daha küçük parçalara ayırmalıyız. Daha sonra dda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.] ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]) gibi sitelere yükleyebiliriz.

Programı Burdan Çekin:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.] ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.])

emeğe saygı ! ! !

ALINTIDIR...

Shadowman
01-12-2007, 01:25 PM
Paylaşım için teşekkürler sende biraz emeğe saygılı olsan tam olcak kardeşimiz burda hiç yoktan paylaşım yaptım emeğe saygı!!!

Dj-ELa_Gozlu
01-12-2007, 01:28 PM
PayLaşım için TeşekkürLer... Emeğine sağLık...:)

Shadowman
01-12-2007, 01:31 PM
Oldumu şimdi ????

aslanburak
01-22-2007, 06:28 PM
Ya birazdaha acıklasaydın tam oludu amayinede
paylaşım için teşekkürler sende biraz emeğe saygılı olsan tam olcak kardeşimiz burda hiç yoktan paylaşım yaptım emeğe saygı!!!

aslanburak
01-22-2007, 06:28 PM
emeğe saygı!!!!

æroq
01-22-2007, 06:47 PM
salasin....

oyunkurdu
02-05-2007, 12:39 PM
PaylaŞimin İÇİn TeŞekkÜrler KardeŞ

KuRaNYi
02-06-2007, 12:50 PM
Çok güzel açıklamışsın saolasın kardeşim

oTTOmAne
02-06-2007, 01:00 PM
saol ya sen bakma bunlara emeğe saygı diyeceksiniz o kadar arkadaşlar
eğemine sağlık abicim iyiki varsın ebnde bunun bi önceki versiyonu vardı ama saol yinede bi yükseği oldu eline sağlık :D

@ŁŤ@íR™
02-06-2007, 03:24 PM
oLabiLir Eline SağlıkTa aLıntıysa aLıntı Diye Yazsın.

yorumlarınız için saolun arkadaşlar !

bide paylaşım yapmaya msj yazmaya gelince 0.0 bile sayılmassın yasdığın bir 2 yorumvar ondada böle konuşuorsun paylaşımlarını msj larını paylaş bizimle sonra gel tartış bide neden alıntı yapmadığımı sölemek isterim benim kankamın sitesi var ve ben bası paylaşımlarımı orda yapıorum sıf benim için paylaşımları var orda kankimin onlarıda ben burda kendi forumumda paylaşıyırum ve alıntı yasmamıda istemiyor istersen kendisinede sorabilirsin ayrıca bu bir hesap verme değil bir bilgilendirmedir !

aslanburak
03-16-2007, 09:40 PM
PaYlAşIm İçİn SaOl

ThE GeNeRaL
04-21-2007, 05:09 PM
Biraz daha açıklasaydın iyi olurdu saol

k_a_p_a_k_l_ı
05-06-2007, 12:54 PM
Rapİdshareye Oyun Nasil Eklenİr

sanalboy
06-09-2007, 12:11 AM
saolasın kardeş paylaşım için saal

uA_mertcan
06-12-2007, 06:09 PM
Saol bilmeyenler için ii bir açıklama olmuş

---NeCo----
08-18-2007, 02:41 PM
abiii detaysa detay alısınlar ansiklobedi yapsınlar
arşivlerde dursun işte.. yeni gördüm ama
bence budur
ayın paylaşımı ...
saygılar ...
emeğe..

HeLL1993
12-18-2007, 05:32 PM
kanka bunun türkçesi varda bende kurulumu türkçe yapmak için ne yapmak lazım türkçe yazmıyo seçeneklerde ingilizce italyanca falan var

delinin laneti
01-13-2008, 10:56 PM
paylaşım için teşekkürler

pc uzmanı
08-04-2008, 02:24 PM
çok sağol o program işime yaradı yardımın için teşekkürler