PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Sıkıyönetim!

siee_dünya
12-10-2006, 01:32 PM
Sıkıyönetim!
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, kritik yönetim kurulu toplantısına katılmak üzere geldiği Trabzon' da önemli mesajlar verdi ve görevlerinin başında olduklarını açıkladı.

KİMSE BİZİM KADAR ÜZÜLEMEZ

Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte bu akşam Trabzon' a gelen Başkan Nuri Albayrak, havalimanında basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Albayrak, "Trabzonspor kulübü Başkanı olarak, kulübün şu anda içinde bulunduğu durum en fazla şahsımı, sonra da yönetimdeki arkadaşlarımı, sporcuları ve hocamızı üzmektedir. Tabii ki kamuoyunda çıkman beyanatlarda herke üzülüyor ama, bizden fazla üzülenin olduğunu tahmin etmiyorum" dedi.

SIKIYÖNETİM İLAN ETTİK

Albayrak, yönetim kurulu olarak önlerindeki iki maça kilitlendiklerini ifade ederek, "Bu maçlar bitene kadar yönetimdeki arkadaşlarımızın hiçbir beyanatı olmayacak. Maçlar bittikten sonra, ikinci yarıyla ilgili yaptığımız plan ve programlar şu anda elimizde. Tekrar değerlendirip ikinci yarıya devam edeceğiz. İki maç bitene kadar buradayım ve yönetim olarak sıkıyönetim ilan ettik. Onun için siz basın mensubu arkadaşların da özellikle yıkıcı, zarar verici tavır hal ve hareketler içinde bulunmamalarını rica ediyorum. Çünkü Trabzonspor camiası, basınıyla, tüm kurum ve kuruluşlarıyla bütündür. 100 tane etken varsa herkesin bunun içinde bir puanı vardır. Herkesin verdiği zararlar bu puanlama sistemine göre ortada. Biz maddi ve manevi tüm gücümüzle Trabzonspor' u yönetmek için burdayız ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. İki maçlık sıkıyönetim ilan ettik ve şuanda buradayız arkadaşlar" diye konuştu.

Albayrak, daha sonra yönetim kurulu toplantısına katılmak üzere Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' ne geçti