PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : sevdalar altında

firstline
12-07-2006, 02:35 AM
SEVDALAR ALTINDA

İçimde kırılgan sevdalar besliyorum.Senden uzaklarda yaşanması gereken sebebi baharlar içindeyim içimde senin özlemlerin,sensizlikler içinde yaşanıyor. Biliyorum sende benden farksız degilsin seninde gözlerin gözlerimde seninde yüreğim yüreğimde aramızda yılların getirdigi o engin suların dik dalgaları var; içinde boğulup gidiyoruz.Aslında düşlerimizde mutluluk mavi bir çocuk gibi saf temiz insancıl duygular içinde biriken yağmur damlaları gibi..
Yaşamak isteyipte yaşayamadıgımız.Seni düşüncelerimin içinde büytmekten başka bir şansım yok biliyorum aklımda fikrimde gecemde,gündüzümde sen varsın.Ama varlıgın benden o kadar uzaktaki yaklaşamayan bir fırtınanın sessizligine bürünüyorum bürünmek zorunda oldugumu biliyorum.Sende kendimi görmek benim mutsuzluk içindeki dünyamımutlu kılıyor iyiki sen varsın diyorum senin varlıgın senden uzak ta olsamda bana huzur veriyor biliyormusun.
İnsana ne kadar acı verebilir bir kalp taşımak sevdiginden uzakta sevebildiginden uzakta yaşarken.Seni her gördügümde içimde kopan o fırtınalar nasıl diner bilmiyorum.İmkansızlıklarıma ragmen seni çok seviyorum.Düşünsene duyguların düşüncelerinin düşüncelerininde duygularının aynası oldugu bu dünyada benim aynam sensin biliyorum..Kırılmadan bir ömür boyunca bu yükü içimde taşımak istiyorum
Bir hüzzam sevda ezgisinin ilk notası gibi hissediyorum kendimi çogu zaman aglamaklı gecelerin başlangıcında bu ızdırap bu acının ömrümden neler aldıgını bilerek sevmek bir sanattır sende kendi sanatımı görüyorum biliyormusun.Acının acısını hisseden ben olsamda hiç gocunmuyorum.Hiç yılgınlık yıkıntılık duymuyorum biliyorum zor bir yaşamın içinde yeniden bir şeylerin içimde çizilebildigini senle gördüm
Uçuruma atlar gibi sevdalanışımdan belli degilmi gözlerim belki seni göremiyor görmek istesede zorunluluklar ele avuca sıgmayan imkansızlıklar elimi kolumu baglasada sen içimdesen yüregimdesin her şeyden öte kalbimdesin
Sende benim gibisin biliyorum içinde anlatamadıgın anlatmaya cesaretini kıramadıgın düşlerin sözlerin var bana yoksunluklar içinde birbirimiz ararken birbirimizden uzaklarda bunları yaşıyoruz.Belkide nisan yagmurları altında ıslanan gözlerimizin pınarlarından dökülen yapraklar gibi hayatımız içinde sen ve ben olan olmasını arzuladıgımız ama yaşayamadıgımız
Yıllar geçiyor gözlerimiz her yerde birbirini arıyor.içimizde yaşamın bizesundugu engellerde olmasa anlamını başka bulacagını bildigimiz bakışmaları var gözlerin biliyorum sende bende o gözlerin esareti altında savrulup gidiyoruz.
Mutluluğa öylesine özlemler besliyoruzki.yanıbaşımızda kayıp gidiyor farklı şeylerde degil özümüz mutlu olmak tek sözümüz sen ben gece ve imkansız aşkımız
Seni seviyorum seninde beni sevdigini bilmenin mutluluğu içinde sen her zaman kalbimdesin kalbim her daim seninle senden ne kadar uzakta görünsemde..
Anla beni anlaman gerektigini düşünerek..

<Özlemine dair sevdalar adına>

bülent akpınar

Shadowman
12-07-2006, 02:49 AM
Emeğine sağlık kardeşim güzel paylaşım

Dj-ELa_Gozlu
01-12-2007, 11:23 AM
paylaşım için teşekkürler...

aragon
01-20-2007, 12:49 PM
paylaşımın için teşekkürler

MSTF_YILDIZI
02-03-2007, 03:47 PM
paylasımın için saol

TurkisH
02-03-2007, 05:25 PM
Teşekkürler Kardeşim. Emeğine Sağlık....

Th3_M3hm3t
02-23-2007, 03:28 AM
güzel paylaşımın için sağol eline sağlık.

BaRıŞ
02-23-2007, 03:57 PM
paylaşım için saol