Psycho
12-06-2006, 11:36 AM
Unutamadigima
Aslında sadece içimden geçenleri yazdım...
Senin hiç yapmadığın gibi.
Çok uzak bir yerlerde unutulmadığını ve unutulmayacağını bil...
Her zaman mutlu ol.
Bir hayaletin ayak izleri
Geceleri saçlarıma değen ılık bir nefes sanki...
Uyanıyorum uykumdan en derin sessizliklerin olduğu saatlerde, bakıyorum etrafıma kimseler yok!..
Peki neydi beni uyandıran, saçlarıma değen o ılık nefes kimindi?..
Ask Gider Acisi Kalir
Vuruluverirsin hiç ummadığın birine.
Ama öyle çarpar ki kalbin, duracak gibi aldatır seni.
Bahardan sonra yaz gelir...
Hepimiz biliriz, sabun köpüğü gibidir yaz aşkları.
Bence öyle basit değil.
Hiç
Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek,
bir insani hayatın dan sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mi hiç?Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da elini tutamayacağını bilmek gibi,
Yagmur
Yağmur yağıyor. Ve yere düşen her bir damlanın çıkardığı hoş ve tatlı ses, beynimin en ücra köşelerine kadar işliyor, kalbimin taşlaşmaya yüz tutan noktalarına serpiyorum. Sonsuzluğa dalmanın hazırlığı içinde bir an gözlerimi kapıyorum.
Ay Gülüm
Kapımızda nöbet tutuyor ölüm
Diyecektim ki; gülüm,
Mevsim hazan mevsimi, mevsim gözyaşı mevsimi... Mevsim ayrılık mevsimi. Tarifsiz bir hüznün sarmalındayız. Anlatılması zor, ifadesi güç. Fikirler tel tel, şehra şehra düşünceler, duygular buruk buruk....
Bir yanı bahardır kıyılarımızın bir yanı cehennem.
Durmadan gözyaşı dökülüyor yüreğimizin üstüne. Acıdan, ayrılıktan haritalar ekleniyor alnımızın çizgilerine
Aslında sadece içimden geçenleri yazdım...
Senin hiç yapmadığın gibi.
Çok uzak bir yerlerde unutulmadığını ve unutulmayacağını bil...
Her zaman mutlu ol.
Bir hayaletin ayak izleri
Geceleri saçlarıma değen ılık bir nefes sanki...
Uyanıyorum uykumdan en derin sessizliklerin olduğu saatlerde, bakıyorum etrafıma kimseler yok!..
Peki neydi beni uyandıran, saçlarıma değen o ılık nefes kimindi?..
Ask Gider Acisi Kalir
Vuruluverirsin hiç ummadığın birine.
Ama öyle çarpar ki kalbin, duracak gibi aldatır seni.
Bahardan sonra yaz gelir...
Hepimiz biliriz, sabun köpüğü gibidir yaz aşkları.
Bence öyle basit değil.
Hiç
Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek,
bir insani hayatın dan sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mi hiç?Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da elini tutamayacağını bilmek gibi,
Yagmur
Yağmur yağıyor. Ve yere düşen her bir damlanın çıkardığı hoş ve tatlı ses, beynimin en ücra köşelerine kadar işliyor, kalbimin taşlaşmaya yüz tutan noktalarına serpiyorum. Sonsuzluğa dalmanın hazırlığı içinde bir an gözlerimi kapıyorum.
Ay Gülüm
Kapımızda nöbet tutuyor ölüm
Diyecektim ki; gülüm,
Mevsim hazan mevsimi, mevsim gözyaşı mevsimi... Mevsim ayrılık mevsimi. Tarifsiz bir hüznün sarmalındayız. Anlatılması zor, ifadesi güç. Fikirler tel tel, şehra şehra düşünceler, duygular buruk buruk....
Bir yanı bahardır kıyılarımızın bir yanı cehennem.
Durmadan gözyaşı dökülüyor yüreğimizin üstüne. Acıdan, ayrılıktan haritalar ekleniyor alnımızın çizgilerine