PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Sağlam: "Moral depoladık"

siee_dünya
12-02-2006, 06:46 PM
Sağlam: "Moral depoladık"
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Denizlispor'u 1-0 yendikleri karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, gelecek hafta oynayacakları Beşiktaş maçı için moral depoladıklarını belirtti.

Ligdeki konumları itibariyle bu maçın kendileri açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Sağlam, şöyle konuştu: ''Ligdeki yerimizi belirleyecek, ilk devrenin sonundaki neticeye tesir edecek maçlardan biriydi. Kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorduk. Daha önceki rakiplerimiz gibi Denizlispor da tek forvet ve kapalı defansla oynadı. Denizlispor'un bu anlayışı oyunun sıkışmasına neden oldu. İlk yarıda kapalı defansı açamadık ve kısır bir maç oldu. İkinci yarıda Denizlispor'un anlayışında birşey değişmedi ama biz ağırlığımızı koymayı bildik. Futbol açısından göze çok hoş gelen bir futbol ortaya koyamadık ama 3 puan almasını bildik. Stadı dolduran taraftarımıza teşekkür ediyorum. Sporcularımı ve Denizlispor'u tebrik ediyorum. Bu maçın sonucuna göre 3. olma şansı elde ettik. Ligdeki konumumuz itibariyle rakibimiz olan Beşiktaş maçı için iyi moral depolamış olduk.''

Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç de, Kayserispor'un iyi bir takımı ve hocası olduğunu ifade etti. Kayserispor'un başarısını sürdürerek UEFA'da oynamasını istediklerini kaydeden Hadzibegiç, ''İyi oynadığımızı zannediyorum. Kendi gücümüz doğrultusunda elimizden geldiği kadar mücadele ettik ve bu mücadeleden alnımızın akıyla çıktık. Vestel Manisaspor maçını düşünmeye başladık. Hatalarımızı düzelterek, bu maça hazırlanacağız'' diye konuştu.