PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : A.Sebatspor'da, İhsan Derelioğlu dönemi başladı

siee_dünya
11-29-2006, 06:05 PM
A.Sebatspor'da, İhsan Derelioğlu dönemi başladı 29 Kasım 2006

Göktuğ MERAL / TRABZON, (DHA)

Türk Telekom Lig A'da sıkıntılı günler yaşayan Akçaabat Sebatspor'da, Reşit Sivrikaya'nın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine getirilen İhsan Derelioğlu, bugün resmi sözleşmeya imza attı.

Kendisini sezon sonuna kadar Akçaabat Sebatsporlu yapan imzayı atan İhsan Derelioğlu, "Herkes biliyor ki Sebatspor 1923’te, Cumuhuriyet’le birlikte kurulmuş bir kulüp. Başarılarla dolu geçmişi var. Bugün geldiği konumda Sebatspor'a hizmet etmiş kişiler el birliği yaparak, büyük bir sorumluluk alarak, bu yükün altına girmiştir. Ben de o sorumluluğu, o değerli kişilerle paylaşmak üzere Sebatspor takımında teknik direktörlük görevine başlamış bulunuyorum. Bugünkü tabloya baktığımız zaman gerçekten zor bir durumun içinde bulunduğumuz gözüküyor. Bu zor dönemde Sebatspor'u nasıl daha iyi yerlere getireceğimizi düşünerek, bu göreve hazır olduğumuzu dile getirdim" dedi.

Trabzon futbolunun içinde büyüdüğünü vurgulayan Derelioğlu, "Trabzon futbolu ile birlikte bir yerlere geldik. Sebatspor'un dışındayken de görüşlerim aynıydı. Sebatspor, Trabzonspor için bir futbol tarlasıdır. Sebatspor'un Trabzon futbolu için ayakta kalması gerekir. Biz de bunu sağlamak için elimizden gelen katkıyı göstermeye çalışacağız. İnşallah Allah utandırmaz. İşin zorluklarını çok iyi biliyorum. Ama bunları aşacağımızı da çok iyi biliyorum. Çünkü bu potansiyel Trabzon insanın genelinde var. Tek başıma bir şey yapma iddasında değilim. Hep birlikte yapma peşimdeyiz. Ben de kendi adıma düşeni fazlasıyla yapacağıma inanıyorum" diye konuştu.

"BİZİ HİÇ KİMSE YOK SAYAMAYACAK"

İstanbulspor maçını bir fırsat olarak gördüğünü ifade eden Derelioğlu, "Hem kulüp olarak hem de teknik açıdan Sebatspor'da bir değişimin yaşandığını, bir farklılığın olduğunu hissettirmek istiyoruz. Benim için bunun adının İstanbulspor olmasının ya da bir başka takımın olmasının hiç önemi yok. 19 tane kazanılması gereken maç var. Hiçbir rakipten aşağı kalır yanımızın olmadığını göstereceğiz. Sebatspor'u hiç kimse bu ligde yok sayamayacak" şeklinde konuştu