PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Kavga büyüyor!

_burak_
11-21-2006, 09:47 PM
Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Fatih Akyel ile teknik direktör Ziya Doğan arasındaki gerginlik büyüyor. Fatih Akyel, Ziya Doğan'ın takıma gereksiz bazı yasaklamalar getirdiğini söylerken. Ziya Doğan ise Fatih Akyel'in sorumsuz davrandığını ve kendisine yalan söylediğini belirtti.

Fatih Akyel'in Antalyaspor maçı sonrasında İstanbul'a gittiğini, ancak hafta içinde salı günü yapılan iki antrenmana çeşitli bahaneler öne sürerek gelmediğini belirten Doğan, şunları söyledi:''Çarşamba günü ise idman öncesi görüştüğümüzde, salı akşamı Trabzon'a geldiğini söyledi. Oysa biz oyuncunun çarşamba sabahı uçağın hangi koltuğunda seyahat ettiğini bile öğrenmiştik. Ona, 'Hüseyin'in yokluğunda takım kaptanı sensin ve büyük sorumsuzluk yaparak idmana gelmiyorsun, üstelik de yalan söylüyorsun' dedim. Sivasspor maçı için kentten ayrıldığımızda da kendisine verdiğimiz program gereği cuma günü saat 15.00'de antrenman yapması gerekiyordu. Ancak, o malzemeci aracılığıyla haber yollayarak hasta olduğunu ve hastanede olduğunu bildirdi. Biz ise yine İstanbul'a gittiğini tespit ettik. Cumartesi günü yapması gereken çalışmayı da Trabzon'a döndükten sonra saat 20.00'de gerçekleştirdiğini tespit ettik. Bu gerçekler ortaya çıkınca da arkadaşlarının da bulunduğu bir toplantı sırasında artık kendisiyle çalışmak istemediğimi söyledim.''

Her zaman futbolcu kazanmaktan yana tavır aldığını ifade eden Doğan, ''Bütün iyi niyetimize rağmen futbolcuda bunun karşılığını göremezsek biz de farklı şekilde önlemimizi alırız. Ceza vermek de futbolcuyu yola getirmek için başvurulan bir yöntemdir. Artık kendisi PAF takım ile idmanlara çıkacak'' dedi.

Doğan ayrıca, ''Takımda huzursuzluk çıkartan yerli-yabancı hangi oyuncu olursa olsun, ayrılmak için bu tür davranışlar sergiliyorsa kendisini satıp mükafatlandırmayacağız. PAF takımı ile çalışacaklar. Bu mantalite oturduğu zaman özlenen Trabzonspor'a kavuşacağız. Biz bunun temellerini atıyoruz'' diye konuştu.

Fatih: "Çok sıkıldım"

Konuyla ilgili açıklama yapan Fatih Akyel ise teknik direktör Ziya Doğan'ın Beşiktaş ve Galatasaray galibiyetlerinin ardından bordo-mavili takıma bazı yasaklar getirdiğini söyledi

Fatih Akyel, Doğan'ın futbolculara çarşıya çıkmamak, bilgisayara girmemek gibi bir takım yasaklar uyguladığını belirterek, ''Hocanın yasaklarına karşılık veremedim. Ben çok sıkıldım. Bu yasaklara uyamıyorum'' dedi.

Fenerbahçe maçı gibi çok önemli bir maç öncesi kadro dışı bırakıldığını dile getiren Fatih Akyel, ''Hoca bana, daha sonra tekrar çalışabiliriz yönünde sözler söyledi. Ancak ben hocaya kendisiyle çalışamayacağımı söyledim. Bir çok takımda forma giydim, ancak böyle yasaklarla karşılaşmadım'' diye konuştu.

Yönetim kurulunun karardan bilgisi olmadığını kaydeden Fatih Akyel, şunları söyledi: ''Sanıyorum yönetim bu konuyu netleştirecek. Ancak ben Trabzonspor'u çok seviyorum. Kalmayı da çok istiyorum. Ama Ziya Doğan ile anlaşamadık. Ben bu kanunlara karşılık veremem. Trabzonspor'da hep severek isteyerek mücadele ettim.''