PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : quick play tuşları+açılış süresi

browncape
09-11-2008, 09:16 PM
merhabalar, yaklaşık 2 ay önce bi hp laptop aldım..Geldiğinde pc normal açılıyordu ve dokunmatik quick play butonlarında herhangi bi sorun yoktu.. ancak hiçbir şey yapmama rağmen artık pc kapalıyken quick play tuşu çalışıo ama açıkken açılmıo,başlattan falan açabiliorum yani o butona basınca buton çalışmıo..yine aynı şekilde pc açılırken windows microsoft corporation kısmından sonra bi süre siyahımsı bi ekranda mouse imleci ile beklio ondan sonra açılıo..önceden o mouse nin beklediği kısım yoktu..şimdi sorum şu ki,buna ne sebep olmuş olabilir ve recovery die bi olay var ya onla bu sorunları halledebilir miyim..ayrıca recovery sistemi fabrika ayarlarına geri yüklüyor die biliyorum,oysa işletim sistemini teknosa yükledi yani recovery den sonra media player msn adobe gibi programlar gidecek mi?yoksa pc yi eve getiriğim haline mi döncek açıkcası korkuyorum..YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM SORUNA Bİ TÜRLÜ ÇÖZÜM BULAMIYORUM..
quick play tuşu için bir takım şeyler var ancak xp için benim sistem ise vista.. şimdiden teşekkürler..