PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Nick (=

uÇuяuм çiÇэği
08-11-2008, 10:51 PM
ßen hayaTında varLığımLa kaLßini ısıTırken.ßazıLarıySa ßen çekiP qiTTiqimdé,ßedenLeriyLe aRqamda ßıraqDıqımın yaTağını ısıTıR [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

Oyun bozan bir hayLazdım . .Biliyorum ama . .Oynamadığımız bütün oyunLarı Kıskanıyorum şimdi.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

küfRetsem hayata bütüN kiNim gideRmi keNdi kaFama sıksam heRşey oRda biteR mi ¿ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

anneNin kuLaqLarını çınLatmaq isdemioRSan uqraŞma benLe [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

siZ siDiq yarışTırmaya devam eDin ßén aqZınıza s*çdım qiDioRum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

Kan görmek istiyor gözLerim..Ya akmaLı bedenden ya akıtmaLıyım bi yerden..öLüm istiyor bedenim..ya öLmeLiyim ya öLdürmeLiyim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

hayaTı sana davRandıqı qißi karŞıLa, yani asaß boZucu anLamsız ve çiRkin. ßenimLe beraßer çığLıq aT : " Gelecek Yok " [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

uzaktan severim ruhun ßiLe duymaz* [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

seNi aDam eDerdim ama çoktaN köpeğim oLmuşsun, ne Lüzmu var ! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

ßana Şımarık Diyenin DiLini Koparır,Eline Veririm ! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

Cehennemde yaŞadıqım iÇin
cennet haKKımdı...
Canıma TaK Eden NedenLerim Var..! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

İntikam nedir ki ? Bendeki nefRet en büyük intikam duyGuLarını dize getiRir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

ßirbirine sarıLmış 2 titReq duDaqdan ißaréT değiLdir aŞq ! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

Sen İse Esrar Dumanı Gibiydin , Anlık Mutluluk ; Gerisi Zarar ! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

ßiLeklérimi késécékLér ucuzLuk kuponLarı gibi we diyécekLér Ki: " öLüm bugün indiRİmde ".. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

héR kareSi siyaHa ßoyanmış 1 buLmaCayım . . çöZméye çaLıştıqça iÇimde kayßoLursun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

Ay deiL mewsim deiL '1 Ömür' Geçti Sensiz.. Keşke böyLe sewmeseydim, ağLıorum çaresiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

heRqes iÇin sıRadan ßiri oLaßiLirim ama..ßazıLarı iÇin sadece 1 rüyayıMmm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]