PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : MSN’de ki?i Listelerini Çalmak

siee_dünya
11-17-2006, 07:08 PM
Msnde Ki?i Listesi Çalarak çaldy?ynyz ki?inin listesindekileri kendinize ekleyebilirsiniz.

Bunun için yapmanyz gereken tek ?ey Gnoozle,LimeWire gibi payla?ym programlaryna girip ki?i listesinin uzantysy olan .ctt olarak aratmak... Çykan sonuçlara uzantysy .ctt olanlary indirin daha sonra msn i açyn ve ki?ilere gelip ordan dosyadan ki?i al a tyklayyn..Ve indirdi?iniz dosyayy seçin...Ve bekleyin..

Eger listenin içindeki ki?ileri görmek istiyosanyz dosyayy notepad gibi bi programla açyp bakabilirsiniz

Bu bir hack yöntemi olmakla birlikte, messenger yn bi açy?ydyr lütfen siz ki?i listenize sahip çykynyz tek yapmanyz gereken ki?i listenizin oldu?u bölümü payla?yma kapatmak...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

veya

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.]

melik2a
12-03-2006, 03:13 AM
biraz daha açıklayıcı olursan

tugce_14
12-07-2006, 05:20 PM
paylaşım için çok sağol
yapamadım ama neyse :D

@ŁŤ@íR™
12-13-2006, 02:40 PM
bende denedim olmadı ama emek güsel saol kardeş

09_ahmet_09
12-19-2006, 10:02 PM
en güzeli bence resimli bi şekilde anlatmanızdı ama yine de teşekkürler :)

Copyright©
12-19-2006, 10:37 PM
saol yapamadım..

ArTiSs10
12-19-2006, 11:01 PM
biraz daha açıklayıcı olursan

bunda anlaşılmayacak bişe yok lime wire paylaşıma açılmış olan her dosyayı başka pclere yani kendi pcnize transfer edilmek amacıyla hazırlanmış bir programdır.Bunu istedğiniz bir kişinin listesini çalmak için deil sanal alemde listesini kaydetmiş bir kişinin bu dosyayı paylaşıma açmasıyla elde edebilirsiniz saygılarımlaa :kihkih::kihkih::kihkih: