PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Programsız xp yi orjinal hale getirme

TurkisH
11-17-2006, 10:08 AM
XP nizi orjinal hale getirip bu keyden kurtarmak için sırayla şu işlemleri takip edelim.arkadaşlar

1)Net ile bağınız kalmasın.Bğlantıyı kesin.

2)Başlat-->Çalıştır-->AÇ(regedit) komutunu girelim.

3)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın.

4)Başlat-->Çalıştır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin.

5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın.Anahtarini Değiştire basın ve KQ8CM-3WR6M-FKGVP-MMKJW-D77WT ürün anahtarini giriniz.Artık burdan çıkın.

6)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin.

7)Baslat-->Çalıstır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz...

Bu işlemleri yaparken kesinlikle internetle ilişkinizi kesin...

huso481
11-17-2006, 09:38 PM
kardeş bende aç (regedit ) açmıyo

Th3_M3hm3t
11-17-2006, 11:17 PM
sağolasın devamını bekleriz

dolphy
11-17-2006, 11:38 PM
dostum ınternetle balantı olursa nolur meraktan soruorm ordan ıptalmı edıor?

calipso
11-22-2006, 02:11 AM
kanka ben yaptımda heralde bi yerde yanlıs yaptım olmadıı aynenn senin ddeigin gibii yaptımm yalnızz bişeyy ekafam takıldıı odaa ff yazdımız yerdee bende bişeylerr daha yazıyoduu onların önüne yazdım acaba ondanmı olmadıı yoksa orayıı silipp öylemii ff yazıcaktımm bii yardımcı olursann sevinirim okk simdidenn tesekkürlerrrrr::::::::::::::::::::D::D:DD:DD saygılarrr,,,,

calipso
11-23-2006, 02:51 AM
ya blade bi abakıverr bizee yaaa senin verdigin keyy heralde xp pro için heralde kanka bana xp home keyi lazımm yardımcıı olursan sevinirimm okk :D:D:D:D