Cem"The Dead Man"
11-13-2006, 10:04 PM
Arkadaslar süper bir oyun,herkese tavsiye ederim.Suan oyniyamiyorum.Ama yarin hepinize detayli bilgi ile gelicem.Google sitesinde grafiklerde resim ararsaniz süper bi oyun olduunu anlarsiniz.Gerçekten harika.Knight gibi ama çok daha guzel.Ben knighti çok severdim okuldan geldiim anda yatana kadar oynardim.Ama World of Warcrafti duyunca Knight aklimdan çikti.WoW'un yaninda Knight cüce kalir.Oyunda bi sürü irk çesitleri var.Ork,elf,insan,cüce,troll galiba bikaç tane daha vardi.Savasci çesitleri de var.Büyücü savasci avci(okçu) ve priest(rahip).Oyun Knighta göre çok zor.Harita çok büyük.Ziplama ve yüzme war.Adadan adaya uçan bi gemi ile ziyaret edebiliyoruz.Silahçilar kalkancilar var.Çesitli dükkanlar var.Oyuna "Knight kadar çok oynanmiyor" diyebilirsiniz.Knight kadar çok oynaniyor.Yine binlerce kisi war ama her yürüdügümüz yerde karsimiza bi adam çikmiyor.:E Çünkü harita çok büyük.Bi yerde baskasiyla karsilasmak çok çok kolay diil.At sürmek var.Tabi buda para gerektiriyor.Kutulardan çikan paralar ile at sürüyoruz ve yeni silahlar kalkanlar aliyoruz.E bütün bunlari yapmak için büyük masraf gerekiyor.Sorun para diil.Oyunun kurulmasi ve yüklenmesi.Bunu bende tam olarak bilmiyorum.Bana arkadasim yükledi.Oyunda yüklememiz gereken patchler var.Onlari yüklememiz gerek.Ama sirasiyla.Tek bir sirayi yanlis yaparsak bütün oyunu silip tekrar yüklememiz gerek.Tabi patchleri de program filesteki dosyaya kaydediyoruz.Ama sorun nereye kaydedicez.Yani nereye kopyalayacaiz.Yüklemek çok sorun.Ama isteyen bana pm atar sölerim buraya yazamam.Çünkü yanlis anlayanlar olabilir.
Sonuç:OYUN SÜPER RPG VE ONLINE OYUN SEVENLER BASINDAN KALKAMAZ:E
Yorumlari bekliyorum:_ku_: :_ku_: :_ku_:
Sonuç:OYUN SÜPER RPG VE ONLINE OYUN SEVENLER BASINDAN KALKAMAZ:E
Yorumlari bekliyorum:_ku_: :_ku_: :_ku_: